L’Obra Social de La Caixa i l’ACS coorganitzem i us presentem els
“Diàlegs ciència i ciutadania: Una societat que avança“
de la temporada 2018-2019 que tenen lloc al Palau Macaya.
El tercer d’aquesta sèrie de diàlegs serà el 12 de febrer de 2019 a les 18.30h i portarà per títol
“Ens estem menjant el futur? La sostenibilitat del sistema alimentari actual”
Cada vegada són més les alternatives alimentàries que sorgeixen al nostre entorn. Els reptes de la globalització plantegen nous escenaris de futur per a la indústria alimentària que repercuteixen directament en les nostres formes de consum. Parlarem de les perspectives de futur del com i el què consumim.
Correrà a càrrec de:
- Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya.
- Carme Pagès Pallisé, membre de la cooperativa de consum El Brot de Reus.
- Josep Espluga, professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Moderarà:
- Cristina Sánchez Miret, doctora en Sociologia.
Tot i que és gratuït cal inscriure’s perquè hi ha places limitades. Ho podeu fer en el següent enllaç.
Us hi esperem!!